Ny studentermedhjælper til DES

Ny studentermedhjælper til DES

Kunne du tænke dig at være med i arbejdet med at fremme dansk epidemiologisk forskning og undervisning i epidemiologi som studentermedhjælp for Dansk Epidemiologisk Selskab (DES), så er du måske vores kommende medarbejder. Du bliver tilknyttet selskabets bestyrelse, der løbende har brug for hjælp til forskellige opgaver. Arbejdet vil desuden bestå af dialog med DES’s ca. 500 medlemmer om medlemskab og andre spørgsmål.

Dine primære opgaver vil være kontakt med medlemmer, opsætning af nyhedsbrev, vedligeholdelse af hjemmeside og administration af selskabets årlige møder. Opgaverne vil ske i tæt samarbejde med Bestyrelsen.

Du er i gang med en videregående uddannelse gerne med kontakt til epidemiologisk forskning eller undervisning, men det er ikke et krav. Du skal være god til at kommunikere både via nyhedsbrev og i kontakten med medlemmerne. Du kommer til at arbejde tæt sammen med Bestyrelsen og det er derfor vigtigt, at du både er lyttende og selvstændig.

DES er et videnskabeligt selskab med det formål at arbejde for en tværfaglig præ- og postgraduat uddannelse og forskning inden for epidemiologi, at fremme det videnskabelige samarbejde mellem selskabets medlemmer, og at fremme et videnskabeligt samarbejde med andre videnskabelige selskaber. DES er medlem af Dansk Lægevidenskabelig Selskab og er desuden den nationale afdeling af IEA (International Epidemiological Association).

Stillingen er i gennemsnit ca. 15 timer om måneden. Selve arbejdet foregår mest hjemmefra, da DES’ Bestyrelse er fordelt udover hele landet. Dog er formanden i Aarhus, så det kunne være en fordel at være i nærheden deraf. DES’ årsmøder er skiftevis i Aarhus, Nyborg og København.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte formand Christina Cathrine Dahm på tlf. 23321875 eller ccd@ph.au.dk.

Ansøgningsfrist er d. 10. maj 2021. Ansøgninger sendes til Christina Cathrine Dahm på ccd@ph.au.dk. Tiltrædelse hurtigst muligt.