Stillinger og støtte

Statens Serum Institut søger afdelingschef til epidemiologisk forskning 
SSI søger en dygtig epidemiolog med stor faglige indsigt, stærke ledelsesmæssige kompetencer, og som kan knytte bånd mellem det epidemiologiske miljø på SSI og andre
forskningsmiljøer i Danmark og internationalt. Ansøgningsfristen er d. 21/09/2020
Læs mere om stillingen her.


PhD project: Prostpartum depression: Who is at risk and what characterizes mothers with particularly poor disease outcomes and prognisis?

A fully funded PhD position is now posted. The PhD is embedded in the HOPE project and is on the topic of postpartum depression. 

For more information click here.


Alle er meget velkomne til at sende jobopslag til os, som vil være relevante for medlemmer af DES. For at lette processen med at lægge det på hjemmesiden vil vi meget gerne, at opslaget sendes som Word-fil til dansk.epidemiologisk.selskab@outlook.dk .

Bemærk: Det er nu muligt via linket Abonner på indlæg nederst på siden, automatisk at få besked om nye opslag, så vi vil fremover ikke udsende mails med stillingsopslag. Er du interesseret i at følge stillingsopslagene her, bør du med andre ord klikke på linket, og enten oprette det som et såkaldt "Live Bookmark" direkte i din internet browser (Firefox, Chrome, Internet Explorer) eller kopiere linket til din foretrukne "News feed reader".

______________________________________________________________________________________________

 

Opdateret d. 26. januar 2020