Stillinger og støtte


Registerdatamanager i OPEN
Forskerstøtteenheden OPEN Registry & statistics søger lige nu en dygtig og engageret medarbejder med kompetencer indenfor databaseopbygning, strukturering af datasæt og datamanagement. 
Ansøgningsfristen er d. 12/04/2020. Læs mere om stillingen på hjemmesiden. 


Biostatistiker i OPEN
Forskerstøtteenheden OPEN Registry & statistics søger lige nu en dygtig og engageret biostatistiker til rådgivning og udførelse af statistiske analyser. 
Ansøgningsfristen er d. 22/03/2020. Læs mere om stillingen på hjemmesiden. 

Alle er meget velkomne til at sende jobopslag til os, som vil være relevante for medlemmer af DES. For at lette processen med at lægge det på hjemmesiden vil vi meget gerne, at opslaget sendes som Word-fil til dansk.epidemiologisk.selskab@outlook.dk .

Bemærk: Det er nu muligt via linket Abonner på indlæg nederst på siden, automatisk at få besked om nye opslag, så vi vil fremover ikke udsende mails med stillingsopslag. Er du interesseret i at følge stillingsopslagene her, bør du med andre ord klikke på linket, og enten oprette det som et såkaldt "Live Bookmark" direkte i din internet browser (Firefox, Chrome, Internet Explorer) eller kopiere linket til din foretrukne "News feed reader".

______________________________________________________________________________________________

 

Opdateret d. 26. januar 2020