Stillinger og støtte

Stilling som ph.d.-studerende på projekt FOKUS ved Statens Institut for Folkesundhed (SIF), Syddansk Universitet (København)

I afdelingen Sundhed og social kontekst ved Statens Institut for Folkesundhed (SIF), Syddansk Universitet, er et ph.d.-stipendiat ledig til besættelse per 1. september 2019 eller snarest derefter. Ph.d.-projektet vil omhandle evaluering af sundhedsfremmende indsats på erhvervsskoler og produktionsskoler. 


Læs mere og ansøg her


Opdateret d. 16. april 2019


Alle er meget velkomne til at sende jobopslag til os, som vil være relevante for medlemmer af DES. For at lette processen med at lægge det på hjemmesiden vil vi meget gerne, at opslaget sendes som Word-fil til dansk.epidemiologisk.selskab@outlook.dk .

Bemærk: Det er nu muligt via linket Abonner på indlæg nederst på siden, automatisk at få besked om nye opslag, så vi vil fremover ikke udsende mails med stillingsopslag. Er du interesseret i at følge stillingsopslagene her, bør du med andre ord klikke på linket, og enten oprette det som et såkaldt "Live Bookmark" direkte i din internet browser (Firefox, Chrome, Internet Explorer) eller kopiere linket til din foretrukne "News feed reader".

______________________________________________________________________________________________