Stillinger og støtte

Erfaren registerforsker til søges til Det Danske Scleroseregister

Det Danske Scleroseregister indsamler data om alle danske personer med multipel sklerose og formidler ny viden om multipel sklerose ved at udføre forskning. Det Danske Scleroseregister blev etableret i 1956. Registeret indeholder data om alle danskere, som har fået stillet diagnosen efter 1921, og som var i live i 1948 eller har fået stillet diagnosen og er blevet indberettet siden. Registeret ligger på adressen Tagensvej 22 st., afsnit 7801, 2200 København N.

Stillingsindhold

Deltagelse i studiedesign, udtræk og kobling af data fra relevante registre, statistisk analyse af data med løbende dokumentation af forskningsprocessen.

Det forventes, at medarbejderen vil deltage aktivt i samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere.

Ansøgningsfrist: mandag, d. 2. oktober 2017 kl. 8.

Link til fuldt stillingsopslag
Opdateret d. 14. september 2017Alle er meget velkomne til at sende jobopslag til os, som vil være relevante for medlemmer af DES. For at lette processen med at lægge det på hjemmesiden vil vi meget gerne, at opslaget sendes som Word-fil til dansk.epidemiologisk.selskab@outlook.dk .

Bemærk: Det er nu muligt via linket Abonner på indlæg nederst på siden, automatisk at få besked om nye opslag, så vi vil fremover ikke udsende mails med stillingsopslag. Er du interesseret i at følge stillingsopslagene her, bør du med andre ord klikke på linket, og enten oprette det som et såkaldt "Live Bookmark" direkte i din internet browser (Firefox, Chrome, Internet Explorer) eller kopiere linket til din foretrukne "News feed reader".

______________________________________________________________________________________________