OM DES‎ > ‎

BLIV MEDLEM

DES optager medlemmer med alle relevante uddannelser (f.eks. læge, kandidat i folkesundhedsvidenskab, biolog, jordemoder, sygeplejerske m.fl.) og har ca. 430 medlemmer. Årskontingentet er 225 kr.

Udfyld nedenstående for at blive medlem. Du vil senere modtage en opkrævning fra De Lægevidenskabelige Selskaber, som administrerer vores kontingentbetaling. Du skal derfor ikke overføre penge for kontingent direkte til DES.

Hvis du efter indmelding ændrer dine medlemsoplysninger, bedes du venligst skrive dette i en mail til dansk.epidemiologisk.selskab@outlook.dk, så oplysningerne kan blive opdateret.


For at melde dig ind i Dansk Epidemiologisk Selskab skal du derfor gøre disse to ting:

1) Udfyld blanketten på LVS hjemmeside - for at blive officielt oprettet som medlem af DES, klik her for at gøre dette.

2) Sende en mail til dansk.epidemiologisk.selskab@outlook.dk med navn og mailadresse, så du kan komme på DES mailingliste - vi har desværre problemer pt. med at trække data fra det 'officielle' medlemsystem.


Joint Membership med IEA 

Som medlem af DES har du desuden mulighed for at få et joint-membership hos IEA (International Epidemiological Association). For at læse mere om dette eller for tilmelding kan du klikke HER. Hvis du oplever problemer med din tilmelding bedes du henvende dig til dansk.epidemiologisk.selskab@outlook.dk.

DESs privatlivspolitik kan ses her 


Comments